METAFYSIEK

Het Coronavirus en behandeling in Praktijk Metafysiek

Naar aanleiding van de diverse overheidsmaatregelen rond de aanpak van het coronavirus delen wij het volgende mee met betrekking tot de behandelingen in Praktijk Metafysiek:

De geplande afspraken kunnen, zonder tegenbericht, vooralsnog gewoon doorgaan. Wel verzoeken wij u, in verband met optimale hygiëne, zelf een badlaken mee te nemen. Wij zorgen uiteraard voor optimale hygiëne in de praktijk.

Wanneer u last heeft van verkoudheid, hoesten en/of koorts, dan verzoeken wij u dringend om niet naar de praktijk te komen. U kunt de afspraak dan (liefst 24 uur van te voren) kosteloos afzeggen. Dit kan telefonisch of per email.

Dit geldt ook als u bij nader inzien om een andere reden liever niet naar de praktijk komt, bijvoorbeeld omdat u in verband met chronische klachten of leeftijd tot een risicogroep behoort, of als u nu liever zoveel mogelijk thuis blijft.

Heeft u vragen over acupunctuurbehandeling of bezoek aan de praktijk, neem dan gerust contact met ons op.

Deze mededeling blijft van kracht tot de diverse maatregelen met betrekking tot de corona problematiek opgeheven zijn. Mochten er in de tussentijd aanpassingen wenselijk zijn, dan ontvangt u daarover uiteraard nog bericht.

Veel gezondheid en wijsheid gewenst in deze roerige tijd.

Frank en Mirjam van Rantwijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul hier de oplossing van de som in, dit is een beveiliging om robots geen commentaar te laten plaatsen * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.