METAFYSIEK

Over Mirjam van Rantwijk

Meteen na de afronding van mijn studie Fysiotherapie in Den Haag, kozen Frank en ik ervoor om uit de Randstad te vertrekken naar Apeldoorn. We hebben daarna 23 jaar met veel plezier, samen met diverse collega’s, een praktijk voor fysiotherapie met meerdere disciplines gehad aan de Sprengenweg.

DSC_7040_03 Mirjam

Mirjam van Rantwijk, praktijkondersteuner

Frank heeft dit jarenlang gecombineerd met acupunctuur en wilde zich daar graag meer op gaan toeleggen. Inmiddels werkte ik, gezien de uitbreiding van ons gezin, meer in deeltijd. Het was daarom een logische beslissing om te stoppen met fysiotherapie, waardoor Frank zich helemaal op de acupunctuur en later ook op hartcoherentie-training kon gaan richten, waarbij ik lichte praktijk-ondersteunende activiteiten ontplooide. We verhuisden naar de Schotweg, nu al weer ruim dertien jaar geleden.

De laatste jaren vraagt het voeren van een praktijk steeds meer tijd en energie, onder andere door de sociale media, de noodzaak van PR en de groeiende regelgeving. Ik ben mij daar intensiever mee bezig gaan houden en hierdoor krijgen we steeds meer het gevoel dat de praktijk van ons samen is. Om dit alles een duidelijker karakter te geven, ben ik inmiddels officieel praktijkondersteuner.
Voor u als bezoeker van de praktijk betekent dit bijvoorbeeld dat u bij mij terecht kunt voor de eerste informatie over een behandeling, het maken of veranderen van een afspraak en het reserveren van lezingen of een workshop. Ook PR zaken (advertenties, open dag e.d.), administratie en aankleding van de praktijkruimte behoren tot mijn bezigheden.

Daarnaast ben ik lid van het Apeldoorns Business Collectief (ABC), een doe- en denktank die ondernemingen in de regio Apeldoorn stimuleert om lokaal zaken te doen.
Bij Humanitas begeleid ik als vrijwilliger gezinnen met kinderen tussen 7 en 14 jaar.