METAFYSIEK

Universele Energie

Universele Energie wordt gezien als de meest oorspronkelijk vorm van energie waaruit het hele universum is ontstaan. Ook al in vroeger tijden maakte men, onder meer in China, India, Egypte en Zuid- en Midden Amerika, bewust gebruik van deze energie bij de behandeling van ziektes. Men noemde deze energie Prana of Chi. Ook bij de hedendaagse acupunctuurbehandeling werken we met het begrip Chi (Qi).

De Egyptische godin Nuth

Bekende afbeelding van de Egyptische koningin  Nuth

Ons energiesysteem, wat je zou kunnen beschouwen als bewustzijnsveldendie ons geestelijk en lichamelijk functioneren onderhouden en waar de Chi circuleert, is via chakra’s verbonden met het Universele Energieveld, onze bron. Chakra’s worden daarom gezien als een soort energie- / bewustzijnscentra die ons energiesysteem voeden. Naast methodes als Yoga, meditatie en acupunctuur (acupunctuurpunten zijn ook te beschouwen als kleine chakra’s), zijn er tegenwoordig steeds meer vormen van therapie die bewust gebruik maken van Universele Energie en chakra’s. (Chakra-therapie).

In Acupunctuurpraktijk Metafysiek wordt gebruik gemaakt van de Human and Universal Energy methode (HUE). Hierbij worden chakra’s geactiveerd zodat ze beter de Universele Energie opnemen, beter verbonden zijn met het Universele Energieveld, teneinde het zelfherstellend vermogen te ondersteunen. Deze behandeling is altijd gratis en kan op afstand worden gedaan, u hoeft hiervoor dus niet naar de praktijk te komen. Het is een aanvullende behandeling en mag dus nooit gebruikt worden als een vervanging van een medische behandeling.

U kunt hier een aanvraag voor gratis behandeling met Universele Energie doen. Voor inlichtingen over deze behandeling kunt u contact opnemen met de praktijk. Ook kunt U voor verdere informatie over deze vorm van Universele Energie behandeling, of over het volgen van cursus in de HUE methode terecht bij:

Stichting HUE- Centrum Apeldoorn
E-Mail: hue.apeldoorn@gmail.com
Tel: 055 7850976

Of U kunt kijken op de website van SHY-HOLLAND.