METAFYSIEK

Update coronavirus en behandeling in Praktijk Metafysiek

Mede gezien de nadruk die er de afgelopen dagen is gelegd op het zo veel mogelijk beperken van reizen, bezoeken afleggen en op het bewaren van voldoende onderlinge afstand (minimaal anderhalve meter), hebben wij besloten om de praktijk te sluiten tot tenminste zes april. Wij zouden dit uiteraard liever niet doen , maar we kunnen naar ons idee niet anders.

Hoe nu de komende weken verder? Wij willen zo nodig gebruik gaan maken van de mogelijkheden die een telefonisch consult/behandeling biedt om in deze periode toch zoveel mogelijk hulp en service te kunnen blijven verlenen. Dit geldt ook voor begeleiding naar verder herstel met behulp van internet, bijvoorbeeld door gebruik te maken van videobellen (skype).

Ook wijzen wij u op de mogelijkheid van behandeling met Universele Energie. Meer informatie hierover kunt u HIER vinden.

De patiënten met wie de komende weken een afspraak in onze praktijk gepland staat, zullen wij tijdig voor verder overleg benaderen.

 Heeft u vragen naar aanleiding van dit bericht, aarzel dan niet om CONTACT met ons op te nemen.

Ook voor vragen over, of een afspraak maken voor een telefonisch- of internet consult/behandeling, of Universele Energie behandeling kunt u natuurlijk bij ons terecht.

Wij vragen uw begrip voor deze maatregel en begrijpen dat het heel vervelend is dat u de behandeling op de manier zoals u gewend moet onderbreken, maar volgens ons is het gezien de huidige omstandigheden de beste oplossing.

Wij wensen u veel sterkte en gezondheid in deze voor iedereen onzekere tijd.

Met vriendelijke groet,

Frank en Mirjam van Rantwijk
Acupunctuurpraktijk Metafysiek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul hier de oplossing van de som in, dit is een beveiliging om robots geen commentaar te laten plaatsen * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.