METAFYSIEK

Week van de Acupunctuur 3 t/m 9 oktober 2016

DSC_0544(3)Gratis informatief consult

Een kort informatief kennismakingsgesprek (altijd op afspraak) over de mogelijkheid van acupunctuurbehandeling is kosteloos, dat is bij ons altijd al zo! Als extra in de Week van de Acupunctuur geldt dat aan wie in deze week voor zo’n gesprek een afspraak maakt en binnen vier weken voor de eerste behandeling komt, niet het tarief voor een eerste consult, maar het goedkopere vervolgtarief in rekening wordt gebracht.

Omdat het de Week van de Acupunctuur is wordt nu bovendien tijdens zo’n kennismakingsconsult ook wat extra tijd gereserveerd om even te ervaren hoe een behandeling met Japanse Acupunctuur /Toyohari er aan toe gaat.

Overigens geldt de korting natuurlijk ook voor iedereen die tijdens de Week van de Acupunctuur een afspraak maakt voor een eerste consult/behandeling.
En….gebeurt dit op aanraden van een van onze cliënten, dan ontvangt deze cliënt een korting van € 10,- op de eerstvolgende behandeling, want wij zijn natuurlijk blij met een tevreden cliënt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul hier de oplossing van de som in, dit is een beveiliging om robots geen commentaar te laten plaatsen * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.